fi::Ota yhteyttä x

  Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

  fi::Puhelin x
  +35865577600
  sv-SE::Ta kontakt x

   Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

   sv-SE::Telefon x
   +35865577600
   de-DE::Kontaktieren Sie uns x

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

    de-DE::Telefon x
    +35865577600
    en-GB::Contact us x

     Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

     en-GB::Telephone x
     +35865577600
     Ura Mäkelässä - Mäkelä Alu Oy

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

     Ura Mäkelässä

     Tervetuloa Mäkelä Alulle

     Ura Mäkelässä osiosta löydät tietoa Mäkelä Alusta työpaikkana ja voit selailla avoimia työpaikkoja. Linkitämme tänne myös esittelyvideoita niin sijaintipaikkakunnistamme ja -alueistamme kuin toimipisteistämme.

     Mäkelä Alu on työnantajana vakaa; meille paikallinen hyvinvointi on tärkeä osa tekemistä. Tähän mukavaan ja mutkattomaan työporukkaan on helppo päästä mukaan. Työkavereista pidetään meillä huolta.

     Seuraamme työyhteisössä jatkuvasti työhyvinvointia ja -tyytyväisyyttä esimerkiksi tekemällä säännöllisesti työtyytyväisyystutkimuksia. Tutkimuksissa esiinnousseisiin mahdollisiin ongelmakohtiin tartumme heti. Kyselytutkimuksen toteuttaa kolmas osapuoli. Viimeisimmässä kyselyssä kävi esimerkiksi ilmi, että alulaiset ovat huomattavan tyytyväisiä lähiesimiehiinsä. Heidät koetaan helposti lähestyttäviksi ja kaikkia kohtaan reiluiksi, ja työntekijät kokevat saavansa esimiehensä luottamuksen.

     Katso avoimet työpaikkamme.

     Tukea ja turvaa henkilökunnalle

     rekrytointi_henkilokunnalle

     Työtapaturmavakuutus takaa työntekijälle hyvän sosiaaliturvan tapaturman sattuessa työajalla. Kaikilla työntekijöillämme on voimassa työajan vakuutuksen lisäksi Mäkelä Alun ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Vapaa-ajan vakuutus on voimassa aina ja kaikkialla, ja se takaa nopean hoitoonpääsyn tapaturman sattuessa. Vakuutuksessa ei ole rahallista tai ajallista korvauskattoa, ja se korvaa kaikki tapaturman sairaanhoidon kustannukset. Vakuutus turvaa myös ansioturvan mahdollisen sairausloman ajalta: päiväraha on enintään vuoden ajan yhtä suuri kuin palkka.

     Työterveyshuollossa on laaja sopimus. Käytössä on myös työterveyden kanssa yhteistyössä suunniteltu varhaisen tuen malli, jolla varmistetaan, että mahdollista työntekoa, turvallisuutta tai työhyvinvointia uhkaaviin seikkoihin puututaan riittävän varhaisessa vaiheessa. Tämä tukee työkykyä ja työssä jaksamista.

     Etuja ja virkistäytymistä

     Käytössämme on SmartumPay-etu. SmartumPaylla työntekijä voi hankkia itselleen valitsemaansa liikuntapalvelua tai kulttuurielämyksiä. Etu kuuluu kaikille vakituisille työntekijöille ja yli puoli vuotta talossa oleville määräaikaisille työntekijöille. Edun euromääräinen suuruus / vuosi riippuu työsuhteen pituudesta.

     Kannustamme muutenkin liikuntaan ja hyvinvointiin tarjoamalla harrastusvuoroja, kuten sähly, lentopallo tms. Lisäksi Mäkelä Alun virkistystoimikunta järjestää erilaista virkistystoimintaa kuten juhlia ja lippuja tapahtumiin työajan ulkopuolella. Onpa työporukoistamme muodostunut myös erilaisia kisailuporukoita esimerkiksi maratonjuoksun parissa.

     smartum

     Yhdessä tekeminen ja luottamustoiminta

     rekrytointi_toimihenkilo

     Vaalimme jatkuvaa yhdessä tekemistä ja pyrimme sopimaan asioista paikallisesti. Toimimme aktiivisesti yhteistyössä luottamusorganisaation kanssa, joka tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua yhteisen työpaikkamme kehittämiseen.

     Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen

     Koko henkilöstöllä on mahdollisuus hyödyntää joustavan työajan sopimusta, joka sujuvoittaa arjen ja työn yhteensovittamista. Toimihenkilötyössä on käytössä toiminnoittain määritellyt hybridityön mallit, joilla mahdollistetaan paikkariippumattoman työn toteuttaminen työtehtävien vaatimusten mukaan.

     Mother and child outdoors playing, kissing and hugging. Happy family of two, young smiling woman and her cute toddler daughter enjoying beautiful day in the forest

     Arvot ja juuret kantavat

     arvot_ja_juuret_mäkeläalu_työpaikkana

     Mäkelä Alulla on yli 80 vuotias historia. Missiomme on luoda asiakkaalle kilpailukykyä. Missioomme on kuitenkin kirjattua myös tärkeä tavoitteemme luoda paikallista hyvinvointia. Olemme merkittävä toimija seudullamme ja työllistämme lähes 300 henkilöä. Paikalliselle kyläyhteisölle ja koko seudun elinkeinoelämälle roolimme on merkittävä. Teemme aina pitkäjänteisiä päätöksiä ja pyrimme sekä oman porukan että yhteisön ja koko seutukunnan kanssa tekemään työtä, jotta kaikki voisivat asua, elää ja yrittää täällä vielä seuraavankin 80 vuoden päästä.

     Vastuullisesti toimimalla niin ympäristön kuin ihmisten hyväksi Mäkelä Alu on hyvä ja vakaa työpaikka.

     Me alulaiset

     Lue lisää rekrytointiin liittyvistä artikkeleistamme 

     Lue työntekijöidemme kokemuksia Mäkelä Alusta työpaikkana ja työnantajana.

     12.4.2022

     12.4.2022

     31.3.2022

     30.3.2022

     Miksi tulla töihin Mäkelä Alulle?

     Tässä muutama kurkistus meidän alumiinin täytteiseen arkeemme

     Järvi-Pohjanmaalla ihmisen on hyvä olla video.

     Video Voikkaan maalaamosta yhteistyökumppanimme silmin katsottuna.

     Elämää ja erilaisia työtehtäviä Luoma-ahon tehtaalla:

     (musiikki: Anthem of Rain – End Of The Road)