fi::Ota yhteyttä x

  Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

  fi::Puhelin x
  +35865577600
  sv-SE::Ta kontakt x

   Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

   sv-SE::Telefon x
   +35865577600
   de-DE::Kontaktieren Sie uns x

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

    de-DE::Telefon x
    +35865577600
    en-GB::Contact us x

     Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

     en-GB::Telephone x
     +35865577600
     Mäkelä Alun alumiiniprofiilien anodisointi suojaa alumiiniprofiilin pintaa

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

     Anodisointi

     Anodisointi parantaa alumiiniprofiilin kestävyyttä

     Anodisointiyksikkömme jalostaa alumiinin luontaisia ominaisuuksia ja lisää alumiiniprofiilien korroosionkestävyyttä merkittävästi. Myös kappaleanodisointi on mahdollista.

     Anodisointi on sähkökemiallinen pintakäsittelymenetelmä, jolla parannetaan alumiinin korroosionkestävyyttä ja kestoikää. Anodisoinnin ansiosta käsitelty pinta on siistin näköinen, ja se on myös helpompi pitää puhtaana. Tuotamme anodisointilinjalla luonnonväristä alumiiniprofiilia eri pinnoitevahvuuksilla. Anodisointi on yleensä viisas ratkaisu, ja etenkin sääolosuhteille alttiisiin kohteisiin tuleville alumiiniprofiileille se kannattaa tehdä. Meriolosuhteisiin tulevissa profiileissa anodisointi antaa hyvän suojan korroosiota vastaan. Lisäksi anodisointi toimii tällaisissa olosuhteissa myös hyvin pulverimaalauksen esikäsittelynä.

     Andosoinnissa alumiiniprofiili upotetaan anodisointiliuokseen ja sähkövirran avulla sen pinnalle kasvatetaan suojaava oksidikerros.

     Pinnoitusvahvuus valitaan käyttökohteen mukaan ja tarvittaessa voidaan tehdä pelkkä suoja-anodisointi suojaamaan pintaa esimerkiksi työstöjen aikana. Anodisointilinjalla voidaan pinnoittaa maksimissaan 7,8 m pituisia profiileja ja myös kappaleanodisointi on mahdollista.
     Ripustuksesta johtuen profiilin päissä, toisinaan myös keskellä, saattaa olla ripustusjälkiä tai muodonmuutoksia, joten asiakkaan kanssa sovitaan tarvittaessa pintakäsittelylle asetettavat erityisvaatimukset.

     Yhteistyökumppaneiden kautta voimme tuottaa profiilin myös värillisenä.