fi::Ota yhteyttä x

  Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

  fi::Puhelin x
  +35865577600
  sv-SE::Ta kontakt x

   Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

   sv-SE::Telefon x
   +35865577600
   de-DE::Kontaktieren Sie uns x

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

    de-DE::Telefon x
    +35865577600
    en-GB::Contact us x

     Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

     en-GB::Telephone x
     +35865577600
     Alumiiniprofiilien anodisointi tai pulverimaalaus Mäkelä Alulla

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

     AluCoating®

     AluCoating® pintakäsittelypalvelumme antaa valinnanvaraa

     Alumiiniprofiili mahdollistaa hyvin monimutkaisten muotojen luomisen ja erilaisten toimintojen lisäämisen niihin tavalla, jota on muilla materiaaleilla hyvin vaikea toteuttaa.

     Viimeistelty tuote pinnoitetaan käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Alati kasvaviin pinnoitustarpeisiin olemme kehittäneet kattavan palvelukonseptin, AluCoating®, johon kuuluvat yleisimmät pinnoitusvaihtoehdot, kuten esimerkiksi alumiiniprofiilin anodisointi.

     Asiakkaillamme on mahdollisuus valita alumiiniprofiilin pintakäsittelyväri laajasta värikirjosta tai anodisointi luonnonvärisenä. Anodisointi on suosittu pintakäsittelymenetelmä alumiinille, sillä se parantaa alumiinin korroosionkestävyyttä ja käyttöikää. Anodisoinnista voit lukea lisää täältä. Pystymme tuottamaan myös värillisen anodisoinnin alihankkijaverkostomme avulla.

     Pulverimaalaus

     Alumiiniprofiilit voidaan myös maalata erikoisväreillä tai kaksivärimaalauksella. Meillä on kolme omaa GSB-sertifioitua maalauslinjastoa, jotka takaavat korkeatasoisen maalauksen. Alumiiniprofiilien jauhemaalaus on hyvin tavallinen pintakäsittely, josta voit lukea lisää täältä. Seuraamme maalausten tasalaatuisuutta ja pyrimme parantamaan laatua jatkuvasti. Mahdollisten oheiskomponenttien maalaus hoituu vaivattomasti profiilien kanssa samaan aikaan.

     Huomaathan, että voit yhdistää AluCoating®-palvelun AluStorage®-lisäpalveluun, jolloin pintakäsitellyt profiilit toimitetaan joustavasti ja nopeasti juuri silloin kun tarvitset niitä.

     Näin se toimii

     Pintakäsittely valitaan yhdessä sen mukaan, minkälaiseen kohteeseen pintakäsiteltävä alumiiniprofiili on tulossa. Tämän jälkeen profiilit ja mahdolliset oheiskomponentit pintakäsitellään maalaamossamme. Tuotteet pakataan ja toimitetaan asiakkaalle. Jos olet valinnut myös AluStorage®-palvelun, on mahdollista saada tarvitsemasi pintakäsitellyt määrät tuotantoon nopeasti. AluStorage®-palvelu tuo joustavuutta oman tuotantosi ja varastotilatarpeiden suunnitteluun.