Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

AluCoating®

AluCoating® pintakäsittelypalvelumme antaa valinnanvaraa

Alumiiniprofiili mahdollistaa hyvin monimutkaisten muotojen luomisen ja erilaisten toimintojen lisäämisen niihin tavalla, jota on muilla materiaaleilla hyvin vaikea toteuttaa.

Viimeistelty tuote pinnoitetaan käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Alati kasvaviin pinnoitustarpeisiin olemme kehittäneet kattavan palvelukonseptin, AluCoating®, johon kuuluvat yleisimmät pinnoitusvaihtoehdot, kuten esimerkiksi alumiiniprofiilin anodisointi.

Asiakkaillamme on mahdollisuus valita alumiiniprofiilin pintakäsittelyväri laajasta värikirjosta tai anodisointi luonnonvärisenä. Anodisointi on suosittu pintakäsittelymenetelmä alumiinille, sillä se parantaa alumiinin korroosionkestävyyttä ja käyttöikää. Anodisoinnista voit lukea lisää täältä. Pystymme tuottamaan myös värillisen anodisoinnin alihankkijaverkostomme avulla.

Pulverimaalaus

Alumiiniprofiilit voidaan myös maalata erikoisväreillä tai kaksivärimaalauksella. Meillä on kolme omaa GSB-sertifioitua maalauslinjastoa, jotka takaavat korkeatasoisen maalauksen. Alumiiniprofiilien jauhemaalaus on hyvin tavallinen pintakäsittely, josta voit lukea lisää täältä. Seuraamme maalausten tasalaatuisuutta ja pyrimme parantamaan laatua jatkuvasti. Mahdollisten oheiskomponenttien maalaus hoituu vaivattomasti profiilien kanssa samaan aikaan.

Huomaathan, että voit yhdistää AluCoating®-palvelun AluStorage®-lisäpalveluun, jolloin pintakäsitellyt profiilit toimitetaan joustavasti ja nopeasti juuri silloin kun tarvitset niitä.

Näin se toimii

Pintakäsittely valitaan yhdessä sen mukaan, minkälaiseen kohteeseen pintakäsiteltävä alumiiniprofiili on tulossa. Tämän jälkeen profiilit ja mahdolliset oheiskomponentit pintakäsitellään maalaamossamme. Tuotteet pakataan ja toimitetaan asiakkaalle. Jos olet valinnut myös AluStorage®-palvelun, on mahdollista saada tarvitsemasi pintakäsitellyt määrät tuotantoon nopeasti. AluStorage®-palvelu tuo joustavuutta oman tuotantosi ja varastotilatarpeiden suunnitteluun.

 

 

Ota yhteyttä

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!