Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pintakäsittelyt

AluCoating® pintakäsittelypalvelumme antaa valinnanvaraa

Alumiiniprofiilit pinnoitetaan käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Alati kasvaviin pinnoitustarpeisiin olemme kehittäneet kattavan palvelukonseptin, AluCoating®, johon kuuluvat yleisimmät pinnoitusvaihtoehdot, kuten pulverimaalaus tai alumiiniprofiilin anodisointi.

Asiakkaillamme on mahdollisuus valita alumiiniprofiilin pintakäsittelyväri laajasta värikirjosta tai anodisointi luonnonvärisenä. Anodisointi on suosittu pintakäsittelymenetelmä alumiinille, sillä se parantaa alumiinin korroosionkestävyyttä ja käyttöikää. Anodisoinnista voit lukea lisää täältä. Pystymme tuottamaan myös värillisen anodisoinnin alihankkijaverkostomme avulla.

Pulverimaalaus

Alumiiniprofiilit voidaan myös maalata erikoisväreillä tai kaksivärimaalauksella. Meillä on omat GSB-sertifioidut maalauslinjastot, jotka takaavat korkeatasoisen maalauksen. Alumiiniprofiilien jauhemaalaus on hyvin tavallinen pintakäsittely, josta voit lukea lisää täältä. Seuraamme maalausten tasalaatuisuutta ja pyrimme parantamaan laatua jatkuvasti. Mahdollisten oheiskomponenttien maalaus hoituu vaivattomasti profiilien kanssa samaan aikaan.

Maalaamoidemme sertifioinnit ovat tae jatkuvasta laaduntarkkailusta ja kehittämisestä.

Huomaathan, että voit yhdistää AluCoating®-palvelun AluStorage®-lisäpalveluun, jolloin pintakäsitellyt profiilit toimitetaan joustavasti ja nopeasti juuri silloin kun tarvitset niitä.

_DSF0597-Pano

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä ja vastauksia alumiiniprofiilien pintakäsittelystä

Askarruttaako joku asia? Olemme koonneet tähän joitakin kysymyksiä, joita meiltä tavallisimmin kysytään alumiiniprofiilien andosiointiin tai pulverimaalaukseen liittyen. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa suoraa yhteyttä myyntiimme, niin ratkaistaan asia yhdessä.

 1. Voiko anodisointikerros irrota?
  Ei voi, sillä anodisoinnissa käsitellään alumiinin omaa pintakerrosta.
 2. Kestääkö anodisointiväri UV-valoa?
  Luonnonväri, musta sekä ruskean eri värisävyt sekä kulta kestävät UV-valoa erinomaisesti. Nk. orgaanisilla aineilla värjätty anodisointiväri ei kestä UV-valoa.
 3. Voidaanko pulverimaalatun profiilin maalausta korjata jälkeenpäin?
  Eri pulveritoimittajien korjausmaalausohjeet pulverimaalatuille pinnoille vaihtelevat, lisätietoa saat myynnistämme.
 4. Millainen on maalatun profiilin esikäsittely?
  Käytämme kaikilla maalauslinjoillamme laajasti testattua kromivapaata esikäsittelyä, joka toimii erinomaisena tartuntapintana pulverimaalaukselle.
Ota yhteyttä

  Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!