fi::Ota yhteyttä x

  Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

  fi::Puhelin x
  +35865577600
  sv-SE::Ta kontakt x

   Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

   sv-SE::Telefon x
   +35865577600
   de-DE::Kontaktieren Sie uns x

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

    de-DE::Telefon x
    +35865577600
    en-GB::Contact us x

     Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

     en-GB::Telephone x
     +35865577600
     AluDesign on Mäkelä Alun alumiiniprofiilien suunnittelupalvelu

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

     AluDesign

     AluDesign® alumiiniprofiilien suunnittelupalvelu

     AluDesign®-palvelun tarkoitus on suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman kustannustehokas alumiiniprofiili. Paras lopputulos saavutetaan, jos pääsemme osallistumaan tuotekehitykseen hyvin varhaisessa vaiheessa, mielellään jo ensimmäisestä ajatuksesta lähtien.

     Meille on tärkeää, että kun asiakkaat tilaavat meiltä alumiiniprofiileja, he saavat varmasti juuri sellaisen alumiiniprofiilin, mitä asiakkaan kohde vaatii. Mäkelä Alusta saa ammattitaitoista apua esimerkiksi mekaniikka- ja kokoonpanosuunnitteluun sekä tuotekuvien ja 3D-mallien luomiseen. AluDesign®-palvelun avulla voidaan myös tehostaa valmistusta ja kokoonpanoa sekä optimoida materiaalin käyttöä; se tukee asiakasyrityksen omaa tuotekehitystä. Ammattitaitoisen alihankkijaverkostomme kautta myös tarvittavat jatkojalostukset ovat mahdollisia kustannustehokkaasti.

     Näin se toimii

     AluDesign®-palvelun hyöty asiakkaalle on, että hän saa täsmälleen omaan tarpeeseensa tarkoitetun profiilin siten, että profiilisuunnittelun ammattilainen on osallistunut esimerkiksi sopivan alumiiniseoksen ja profiilin pintakäsittelyn määrittelyyn. Ennen suunnittelutyön aloitusta, katsotaan yhdessä, minkälaiseen tarpeeseen profiilia ollaan hakemassa ja mitä edellytyksiä sillä on oltava. Asiakkaalla voi olla vasta idea tuotteesta tai jo valmis luonnoskin. Tämän jälkeen profiilisuunnittelija tekee CAD-ohjelmistolla suunnitelmat. Asiakas saa valmiit tuotekuvat käyttöönsä suunnitelmasta.

     Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi!