fi::Ota yhteyttä x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
fi::Puhelin x
+35865577600
sv-SE::Ta kontakt x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
sv-SE::Telefon x
+35865577600
de-DE::Kontaktieren Sie uns x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
de-DE::Telefon x
+35865577600
en-GB::Contact us x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
en-GB::Telephone x
+35865577600
AluDesign on Mäkelä Alun alumiiniprofiilien suunnittelupalvelu

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

AluDesign

AluDesign® alumiiniprofiilien suunnittelupalvelu

AluDesign®-palvelun tarkoitus on suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman kustannustehokas alumiiniprofiili. Paras lopputulos saavutetaan, jos pääsemme osallistumaan tuotekehitykseen hyvin varhaisessa vaiheessa, mielellään jo ensimmäisestä ajatuksesta lähtien.

Meille on tärkeää, että kun asiakkaat tilaavat meiltä alumiiniprofiileja, he saavat varmasti juuri sellaisen alumiiniprofiilin, mitä asiakkaan kohde vaatii. Mäkelä Alusta saa ammattitaitoista apua esimerkiksi mekaniikka- ja kokoonpanosuunnitteluun sekä tuotekuvien ja 3D-mallien luomiseen. AluDesign®-palvelun avulla voidaan myös tehostaa valmistusta ja kokoonpanoa sekä optimoida materiaalin käyttöä; se tukee asiakasyrityksen omaa tuotekehitystä. Ammattitaitoisen alihankkijaverkostomme kautta myös tarvittavat jatkojalostukset ovat mahdollisia kustannustehokkaasti.

Näin se toimii

AluDesign®-palvelun hyöty asiakkaalle on, että hän saa täsmälleen omaan tarpeeseensa tarkoitetun profiilin siten, että profiilisuunnittelun ammattilainen on osallistunut esimerkiksi sopivan alumiiniseoksen ja profiilin pintakäsittelyn määrittelyyn. Ennen suunnittelutyön aloitusta, katsotaan yhdessä, minkälaiseen tarpeeseen profiilia ollaan hakemassa ja mitä edellytyksiä sillä on oltava. Asiakkaalla voi olla vasta idea tuotteesta tai jo valmis luonnoskin. Tämän jälkeen profiilisuunnittelija tekee CAD-ohjelmistolla suunnitelmat. Asiakas saa valmiit tuotekuvat käyttöönsä suunnitelmasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi!