fi::Ota yhteyttä x

  Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

  fi::Puhelin x
  +35865577600
  sv-SE::Ta kontakt x

   Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

   sv-SE::Telefon x
   +35865577600
   de-DE::Kontaktieren Sie uns x

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

    de-DE::Telefon x
    +35865577600
    en-GB::Contact us x

     Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

     en-GB::Telephone x
     +35865577600
     Mäkelä Alu valmistaa alumiiniprofiileja vastuullisesti

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

     Vastuullisuus

     Sertifikaatit osoittavat vastuullisuuden

     Vastuullisuus on jokapäiväinen osa toimintaamme. Tästä osoituksena meille on myönnetty muun muassa ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ja GSB-sertifikaatit. Sertifikaatit kertovat, että huolehdimme muun muassa ympäristöstä, työntekijöidemme turvallisuudesta sekä tuotannon laadusta ja turvallisuudesta järjestelmällisesti.

     Kaikki tuotteemme ovat saatavissa CE-merkittyinä. Asiakkaamme voivat tarvittaessa myös tilata meiltä yleisimmät laatutodistukset. Laatu on meille tärkeä teema. Haluamme varmistaa, että asiakkaan tilaama tuote on virheetön, minkä vuoksi teemme laatutyötä ja seurantaa jatkuvasti. Löydät kaikki todistukset materiaalipankistamme.

     Ympäristö

     Konkreettisia tekoja

     Haluamme toimia ympäristöystävällisesti, ja myös asiakkaamme ovat hyvin kiinnostuneita ympäristövaikutuksista. Pyrimme koko ajan tuotannossamme kohti kestävämpiä toimintatapoja. Esimerkkinä tästä on muun muassa omassa valimossamme kierrätysalumiinista valmistettu niin sanottu vihreä pölli, AluPure.

     Tuotannossamme kehitämme lämmöntalteenottoa, jotta prosesseissa syntyvää lämpöä ei heitettäisi hukkaan, vaan sillä voimme esimerkiksi lämmittää tuotantotiloja. Myös kokeilut omasta energiantuotannosta ovat alkaneet, sillä ensimmäiset aurinkopaneelit on asennettu tehdasalueelle sähköä tuottamaan.

     vastuullisuus-iso

     Laatu

     Mäkelä_alu_profiilit

     Koko tuotantoprosessia tarkkaillaan

     Asiakkaamme ovat tottuneet luottamaan lopputuotteen virheettömyyteen ja tasaiseen laatuun. Laatuketjumme alkaa ensimmäisestä kontaktista ja ulottuu asiakkaalle toimitettuun tuotteeseen saakka. Laatutyö on entistä ennakoivampaa, kun prosessia voidaan ohjata tilastollisten laatutyökalujen avulla. Laatutyössä hyödynnämme ISO 9001 -järjestelmää.

     Itse tuotteen laatutarkkailu tehdään siinä työvaiheessa, jossa kyseisen prosessin laatuun voidaan parhaiten vaikuttaa. Profiilin poikkileikkausmittojen ja pinnanlaadun tarkastaminen tehdään puristusvaiheessa, maalauksen ja anodisoinnin laadunvarmistus ja mittaukset välittömästi pintakäsittelyn jälkeen. Kehitämme prosesseja jatkuvasti, eikä laatujärjestelmä ole koskaan täysin valmis.

     Laatulaboratoriossamme tarkkaillaan muun muassa pintakäsittelyn ja materiaalin laatua sekä profiilin mittatarkkuutta. Kokonaislaatuumme kuuluu, että seuraamme myös jatkojalostajien työn laatua.

     Vastuullisuus

     Lue lisää vastuullisuuteen liittyvistä artikkeleistamme 

     7.6.2022

     18.2.2022

     14.12.2021

     16.9.2021