Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Yritys

Kehitämme tuotantotiloja, logistiikkaa ja osaamistamme jatkuvasti.

Tuotteista noin 90 % on täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja alumiiniprofiileja. Alumiiniprofiilituotannon rinnalla monipuoliset logistiikka- ja lisäpalvelut tuovat asiakkaillemme lisäarvoa esimerkiksi varastointikustannusten minimoinnissa: tarvittaessa varastoimme asiakkaan profiilit omissa tiloissamme.

Osaamisverkostomme avulla toteutamme vaativatkin lisäpalvelut ja -käsittelyt CNC-työstöstä ja kuviopinnoituksesta hiontaan, kiillotukseen ja kokoonpanoon saakka. Tutustu varastoinnin, logistiikan ja pintakäsittelyn palveluihimme, AluServices-konseptiin täällä.

Katso videolta toimintamme ja tilojemme esittely.

Toimipisteemme

Luoma-aho

Päätoimipisteessämme Alajärven Luoma-aholla sijaitsevat oma valimomme, puristamo, pysty- ja vaakamaalaamot, varasto anodisointilaitoksemme sekä Suomen myyntikonttorimme. Mäkelä Alun toiminta alkoi tällä paikalla vuonna 1937. Lue tarkemmin historiastamme yritystarinastamme. Luoma-ahon tehdasalue on tiivis kompleksi, jonka ympärille on vuosien aikana kasvanut merkittävä yhteistyöverkosto ja muita alumiinialan toimijoita.

_DSF0481
_DSF0556

Voikkaa

Kouvolan Kuusankoskella, Voikkaan toimipisteessä sijaitsevat toinen pystymaalaamomme ja varasto. Voikkaan maalaamoyksikkö työllistää noin 20 henkilöä. Voikkaan sijainti on erinomainen Etelä-Suomen toimituksillemme.

Mäkelä Alu AB

Mäkelä Alun ruotsalainen tytäryhtiö on Ruotsin myynnistä vastuussa oleva myyntikonttori. Toimipisteemme sijaitsee Åsedassa.

Ota yhteyttä

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!