fi::Ota yhteyttä x

  Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

  fi::Puhelin x
  +35865577600
  sv-SE::Ta kontakt x

   Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

   sv-SE::Telefon x
   +35865577600
   de-DE::Kontaktieren Sie uns x

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

    de-DE::Telefon x
    +35865577600
    en-GB::Contact us x

     Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!

     en-GB::Telephone x
     +35865577600
     Mäkelä Alu on alumiiniprofiileja valmistava perheyritys

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

     Yritys

     Kehitämme tuotantotiloja, logistiikkaa ja osaamistamme jatkuvasti.

     Tuotteista noin 90 % on täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja alumiiniprofiileja. Alumiiniprofiilituotannon rinnalla monipuoliset logistiikka- ja lisäpalvelut tuovat asiakkaillemme lisäarvoa esimerkiksi varastointikustannusten minimoinnissa: tarvittaessa varastoimme asiakkaan profiilit omissa tiloissamme.

     Osaamisverkostomme avulla toteutamme vaativatkin lisäpalvelut ja -käsittelyt CNC-työstöstä ja kuviopinnoituksesta hiontaan, kiillotukseen ja kokoonpanoon saakka. Tutustu varastoinnin, logistiikan ja pintakäsittelyn palveluihimme, AluServices-konseptiin täällä.

     Toimipisteemme

     Luoma-aho

     Päätoimipisteessämme Alajärven Luoma-aholla sijaitsevat oma valimomme, puristamo, pysty- ja vaakamaalaamot, varasto anodisointilaitoksemme sekä Suomen myyntikonttorimme. Mäkelä Alun toiminta alkoi tällä paikalla vuonna 1937. Lue tarkemmin historiastamme yritystarinastamme. Luoma-ahon tehdasalue on tiivis kompleksi, jonka ympärille on vuosien aikana kasvanut merkittävä yhteistyöverkosto ja muita alumiinialan toimijoita.

     _DSF0481
     _DSF0556

     Voikkaa

     Kouvolan Kuusankoskella, Voikkaan toimipisteessä sijaitsevat toinen pystymaalaamomme ja varasto. Voikkaan maalaamoyksikkö työllistää noin 20 henkilöä. Voikkaan sijainti on erinomainen Etelä-Suomen toimituksillemme.

     Mäkelä Alu AB

     Mäkelä Alun ruotsalainen tytäryhtiö on Ruotsin myynnistä vastuussa oleva myyntikonttori. Toimipisteemme sijaitsee Betongfabrikenin tiloissa Sigtunassa.