fi::Ota yhteyttä x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
fi::Puhelin x
+35865577600
sv-SE::Ta kontakt x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
sv-SE::Telefon x
+35865577600
de-DE::Kontaktieren Sie uns x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
de-DE::Telefon x
+35865577600
en-GB::Contact us x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
en-GB::Telephone x
+35865577600
Mäkelä Alu on alumiiniprofiileja valmistava perheyritys

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Yritys

Kehitämme tuotantotiloja, logistiikkaa ja osaamistamme jatkuvasti.

Tuotteista noin 90 % on täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja alumiiniprofiileja. Alumiiniprofiilituotannon rinnalla monipuoliset logistiikka- ja lisäpalvelut tuovat asiakkaillemme lisäarvoa esimerkiksi varastointikustannusten minimoinnissa: tarvittaessa varastoimme asiakkaan profiilit omissa tiloissamme.

Osaamisverkostomme avulla toteutamme vaativatkin lisäpalvelut ja -käsittelyt CNC-työstöstä ja kuviopinnoituksesta hiontaan, kiillotukseen ja kokoonpanoon saakka. Tutustu varastoinnin, logistiikan ja pintakäsittelyn palveluihimme, AluServices-konseptiin täällä.

Toimipisteemme

Luoma-aho

Päätoimipisteessämme Alajärven Luoma-aholla sijaitsevat oma valimomme, puristamo, pysty- ja vaakamaalaamot, varasto anodisointilaitoksemme sekä Suomen myyntikonttorimme. Mäkelä Alun toiminta alkoi tällä paikalla vuonna 1937. Lue tarkemmin historiastamme yritystarinastamme. Luoma-ahon tehdasalue on tiivis kompleksi, jonka ympärille on vuosien aikana kasvanut merkittävä yhteistyöverkosto ja muita alumiinialan toimijoita.

_DSF0481
_DSF0556

Voikkaa

Kouvolan Kuusankoskella, Voikkaan toimipisteessä sijaitsevat toinen pystymaalaamomme ja varasto. Voikkaan maalaamoyksikkö työllistää noin 20 henkilöä. Voikkaan sijainti on erinomainen Etelä-Suomen toimituksillemme.

Mäkelä Alu AB

Mäkelä Alun ruotsalainen tytäryhtiö on Ruotsin myynnistä vastuussa oleva myyntikonttori. Toimipisteemme sijaitsee Betongfabrikenin tiloissa Sigtunassa.