Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pulverimaalaus

Meillä alumiiniprofiilien pulverimaalaus on kustannustehokasta

Pulveri- eli jauhemaalaus on nykyisin selvästi käytetyin maalausmenetelmä, sillä se tuottaa UV-säteilyä, korroosiota, hankausta ja iskuja kestävän pinnan. Pulverimaalaus antaa alumiiniprofiilien sävytykselle lähes rajattomat mahdollisuudet. Kolmessa pulverimaalaamossamme alumiiniprofiilin pinta voidaan värjätä tuhansilla eri sävyillä.

Alumiiniprofiilien pulverimaalaus on perinteinen ja paljon käytetty pintakäsittely alumiiniprofiilien valmistuksessa. Meillä myös pienet erät voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti. Ole rohkeasti yhteydessä myyjiimme ja kerro tarpeistasi.

Pystymme toteuttamaan myös erikoisempia pinnoitteita alumiiniprofiilille. Sisustuksellisissa kohteissa tarvitaan usein näyttävää pintaa. Tyylikäs  erikoisratkaisu, Decoral-kuviopinnoitus, kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Siinä alumiinille voidaan luoda mitä erilaisimpia kuvioituja pintoja, kuten fantasia-, puu- tai kivijäljitelmiä.

Tarvittaessa esikäsittelemme alumiiniprofiilit anodisoimalla ne ennen maalausta. Näin hyödynnämme samassa lopputuotteessa anodisoidun profiilin erinomaisen korroosionkestävyyden ja pulverimaalauksen lähes rajattoman värimaailman. Maalauslinjalla voidaan pinnoittaa maksimissaan 7,4 m pituisia profiileja.

Maalaus on materiaalia lisäävä pinnoitusvaihtoehto, joten alumiiniprofiilin mitat muuttuvat pulverimaalauksessa. Tämä on otettava huomioon liitettäessä maalattuja alumiiniprofiileja toisiin profiileihin tai muihin materiaaleihin. Ripustuksesta johtuen alumiiniprofiilin päissä, toisinaan myös keskellä, saattaa olla ripustusjälkiä, joten asiakkaan kanssa sovitaan tarvittaessa pintakäsittelylle asetettavat erityisvaatimukset.

Tuotantokapasiteetin suuremmillekin erille takaavat neljä maalauslinjaamme, kaksi pystymaalaamoa ja kaksi vaakamaalaamoa. Nykyaikainen tuotantokoneistomme tuottaa myös pienet maalauserät kustannustehokkaasti. Laadustamme kertoo tuotannollemme myönnetty GSB-sertifikaatti.

Videolta näet, minkälainen järjestelmä maalaamossamme on. Pitkälle automatisoitu järjestelmä maalaa kerralla useita alumiiniprofiileja erittäin tarkasti.

Ota yhteyttä

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!