Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pulverlackering

Även småakalig lackering kostnadseffektivt

Pulverlackering är numera den mest använda lackeringsmetoden, eftersom den producerar en yta som tål UV-strålning, korrosion, friktion och stötar. Pulverlackering skapar nästan oändliga möjligheter för färgnyansering av aluminiumprofiler. På våra tre pulverlackeringslinjer kan profilens yta färgas i tusentals olika nyanser.

Decoral-dekorationsytbeläggning, en stilig och snygg speciallösning, ökar ständigt i popularitet. Med Decoral kan vi skapa de mest spännande figurer på aluminiumets yta. De kan till exempel likna fantasy, trä eller sten.

Vid behov förbehandlar vi profilerna genom anodisering före lackeringen. Så utnyttjar vi både anodiserade profilers utmärkta korrosionstålighet och pulverlackeringens närapå gränslösa färgskala för samma slutprodukt. På lackeringslinjen kan vi ytbelägga profiler med en maximilängd på 7,4 m.

Lackering är ett ytbeläggningsalternativ som ökar mängden material, så profilens mått förändras när den ytbeläggs. Det är viktigt att ta detta i beaktande när lackerade profiler kombineras med andra profiler eller material. På grund av upphängningen kan det i ändorna av profilen, ibland även i mitten, finnas upphängningsmärken, så vid behov kommer vi med kunden överens om specialkraven för ytbehandlingen.

Våra fyra lackeringslinjer, två lodrät linje och två vågräta linjer garanterar produktionskapaciteten. Vårt moderna produktionsmaskineri producerar även småskalig lackering kostnadseffektivt. Ett bevis på vår kvalitet är GSB-certifikatet vi har fått.

I videon kan du se vilken typ av system vår färgverkstad har. Det högautomatiserade systemet målar flera aluminiumprofiler samtidigt med stor precision.

Ta kontakt

    Fråga, berätta, begär en offert eller föreslå en avtalad tid.