Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi tillverkar aluminiumprofiler som designats enligt våra kunders behov.
Med våra helhetslösningar får våra kunder konkurrensfördelar såsom säkra och snabba leveranser och kostnadseffektivitet.

Vi tillverkar aluminiumprofiler på ett hållbart sätt med hänsyn till miljön

Vi har redan i många år följt upp och minskat våra utsläpp, redan långt innan miljöfrågor och koldioxidutsläpp blev ett allmänt samtalsämne. Vårt mål är att vår tillverkning ska vara kolneutral år 2025. En förbättrad energieffektivitet och ersättningen av flytgas med utsläppsfria energiformer är centrala metoder för att uppnå målet. Under de senaste tio åren har vi minskat utsläppen från vår egen produktion till under hälften, trots att volymen samtidigt har ökat. Vi kan stolt erbjuda våra kunder aluminiumprofiler som hör till de renaste i världen och som har tillverkats på ett ansvarsfullt sätt med beaktande av alla kriterier.

Bekanta dig närmare på våra ansvarsfullhetsåtgärder

Nyheter

Läs mer nyheter

24.05.2024

17.02.2024

16.02.2024

06.02.2024

Erfarenheter

Created with Sketch.
Vi är noga med att utrustning som producerar miljövänlig energi också tillverkas på ett miljövänligt sätt. Det är anledningen till att vi har valt Mäkelä Alu som leverantör av aluminiumprofiler.
Esa Areva, Solar Finland Oy

Läs Solar Finlands kundupplevelsen

Created with Sketch.
Vi kan lita på säkra leveranser och profilernas kvalitet. Det är en viktig aspekt för oss eftersom vi också vill sälja kvalitetsvaror till våra kunder. Mäkelä Alu har varit vår pålitliga leverantör av aluminiumprofiler redan under 20 år.
Juha Äijänaho, Alavus Ikkunat Oy

Läs Alavus Ikkunas kundupplevensen

Created with Sketch.
Tack vare tjänsten AluCallOff kan vi överföra beställningarna av aluminiumprofiler direkt till produktionen. Tidsmässigt innebär det minst en månads konkurrensfördel.
Anne Tölli, Champion Door

Läs Champions Doors kundupplevelsen

Ta kontakt

    Fråga, berätta, begär en offert eller föreslå en avtalad tid.