Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

AluBasket®

Egna servicelösningar för transport och behandling

På basis av våra olika kunders behov har vi utvecklar lösningar för transport och behandling av aluminiumprofiler. Utöver tillverkningen av aluminiumprofiler som skräddarsytts enligt kundernas behov vill vi ge våra kunder så heltäckande tjänster som möjligt.

AluBasket® är en vädertålig och miljövänlig aluminiumkorg för transport, behandling och lagring av långa profiler. Mot betalning får du tillgång till korgarna för transport och lagring av aluminiumprofiler. Korgarna kan staplas på varandra och är lätta att hantera med truck. Med korgarna blir hantering av profilerna snabbare och korgen skyddar även profilerna mot stötar. Eftersom korgarna kan återanvändas hålls även mängden förpackningsavfall på miniminivå.

Så här fungerar det

AluBasket®-tjänsten fungerar så, att du när du beställer produkter kommer överens med oss om användning av korgarna. Vi fakturerar leveranskostnaden. Vi levererar profilerna du beställt i burar. Du hanterar och lagrar dina profiler enligt dina behov. Efter användningen returneras korgarna till oss enligt överenskommelse.

Intresserad? Fråga mer av våra försäljare. Ladda ner produktbladet härifrån.

Ta kontakt

    Fråga, berätta, begär en offert eller föreslå en avtalad tid.