fi::Ota yhteyttä x
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
fi::Puhelin x
+35865577600
sv-SE::Ta kontakt x
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
sv-SE::Telefon x
+35865577600
de-DE::Kontaktieren Sie uns x
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
de-DE::Telefon x
+35865577600
en-GB::Contact us x
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
en-GB::Telephone x
+35865577600
AluCallOff® - Mäkelä Alu Oy

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

AluCallOff®

Lagring utan bekymmer med AluCallOff®

AluCallOff® är en lagringstjänst som utnyttjar kundens lokaler, men tillhandahålls av oss. Med våra lagringstjänster sparar du tid och pengar. Lagringstjänsterna vi utvecklat tillsammans med våra kunder frigör ditt företags resurser till er kärnverksamhet.

Det blir lättare att kontrollera lagerkapitalet och omsättningshastigheten eftersom vårt AluVendor-system sköter lagernivån och -påfyllningar av de aluminiumprofiler som omfattas av tjänsten. Via systemet kan du följa lager- och leveransstatusen i realtid.

Tjänsten innebär en rejäl minskning av kundens arbete och det kapital som binds i lagringen. AluCallOff® garanterar kunderna kontinuerlig tillgång till profiler utan separata beställningar eller leveranstider.

Så här fungerar det

I AluCallOff-lagringstjänsten fastställer man först tillsammans med kunden en ändamålsenlig lagernivå för kundföretaget. Programmet AluVendor kontrollerar lagersaldon automatiskt, vilket sparar arbetstimmar till annat. Kompletterande beställningar sker helt automatiskt enligt den lagernivå som man kommit överens om. Profilerna levereras till kundföretagets eget lager där de sedan finns färdiga för produktion.

Se vår animationsvideo om hur enkelt allt fungerar i praktiken!

Intresserad? Fråga mer av våra försäljare.