Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tjänster

AluServices effektiviserar processerna

De tilläggstjänster inom logistiken som vi utvecklat tillsammans med våra kunder svarar på utmaningarna med hantering, transport och lagring av profilerna. Vi strävar efter att göra tillgången till aluminiumprofiler så enkel som möjligt för våra kunder, precis vid den tidpunkt och i sådana partier som de behöver.

Vårt mål är att erbjuda kunderna det ekonomiskt mest fördelaktiga alternativet. Det slutliga priset utgörs ju inte enbart av råmaterialet, utan påverkas av hela produktionsprocessen och dess effektivitet. Det är precis här som vi kan erbjuda mervärde med konceptet AluServices.

Ditt företag sparar både tid och pengar när allt som förknippas med leveranser av aluminiumprofiler har utkontrakterats. Till exempel våra lagringstjänster minskar ditt företags egna fastighets- och utrymmesbehov och kostnader som förknippas med dem. Med lagringstjänsten kan du effektivisera din egen affärsverksamhet och öka din konkurrenskraft. Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster i nära samarbete med våra kunder. Produktionens effektivitet och tjänsternas smidighet utvecklas med kontinuerlig utbildning och nya investeringar. Med ett heltäckande partnerskap med oss får ditt företag ut det mesta möjliga av kundrelationen.

Läs mer om vårt tjänsteutbud här eller kontakta våra försäljare! Våra tjänster har också beskrivits i bifogad animation.

palvelumme-iso
Ta kontakt

    Fråga, berätta, begär en offert eller föreslå en avtalad tid.