Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

AluCoating®

Vår ytbehandlingstjänst AluCoating® ger valmöjligheter

Aluminiumprofiler gör det möjligt att skapa mycket komplicerade former och tillägga funktioner som är mycket svåra att åstadkomma med andra material.

Den slutförda produkten ytbeläggs enligt användningsändamålets krav. För att svara på ständigt ökande behov av ytbeläggning har vi utvecklat servicekonceptet AluCoating®. Till tjänsten hör de vanligaste ytbeläggningsalternativen.

Våra kunder kan välja aluminiumprofilens ytbehandlingsfärg ur ett brett färgsortiment eller naturfärgad anodisering. Anodisering är en populär ytbehandlingsmetod för aluminium i och med att den ökar aluminiumprofilernas korrosionstålighet och livslängd. Läs mer om anodisering här. Via vårt nätverk av underleverantörer kan vi också erbjuda anodisering i färg.

Pulverlackering

Aluminiumprofiler kan även målas i speciella färger eller med en tvåfärgsmålning. Vi har tre egna GSB-certifierade lackeringslinjer som garanterar högklassigt resultat. Pulverlackering av aluminiumprofiler är en mycket vanlig ytbehandling, som du kan läsa mer om här. Vi övervakar målningarnas homogenitet och strävar efter att ständigt förbättra kvaliteten. Målning av eventuell kringutrustning kan göras utan problem samtidigt som profilerna.

Observera att du kan kombinera AluCoating® med AluStorage® extra service, så att ytbehandlade profiler levereras flexibelt och snabbt när du behöver dem.

Så här fungerar det

Ytbehandlingen väljs tillsammans med kunden enligt profilens användningsändamål. Sedan ytbehandlas profilerna och eventuella tilläggskomponenter på vårt måleri. Produkterna packas och levereras till kunden. Om du även har valt tjänsten AluStorage®, är det möjligt att snabbt få i produktion de ytbehandlade mängder du behöver. AluStorage®-tjänsten ger flexibilitet när du planerar dina egna produktion och lagringsbehov.

Ta kontakt

    Fråga, berätta, begär en offert eller föreslå en avtalad tid.