fi::Ota yhteyttä x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
fi::Puhelin x
+35865577600
sv-SE::Ta kontakt x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
sv-SE::Telefon x
+35865577600
de-DE::Kontaktieren Sie uns x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
de-DE::Telefon x
+35865577600
en-GB::Contact us x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
en-GB::Telephone x
+35865577600
IntegrityNext-portaali laadunarvioinnin työkaluksi - Mäkelä Alu Oy

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Uutiset

IntegrityNext-portaali laadunarvioinnin työkaluksi

Mäkelä Alun laatujärjestelmä edellyttää koko tuotantoketjun laadunvarmistusta. Materiaalintoimittajiemme käytäntöjen on siksi oltava laatujärjestelmämme kriteerien mukaisia. 

– Tämän varmistamiseksi olemme ottaneet käyttöön IntegrityNext-portaalin, jossa kumppanimme voi tehdä itsearvioinnin toimintojensa laadusta ja vaatimustenmukaisuudesta. Varsinaista laatujärjestelmäähän kumppaneiltamme ei edellytetä, mutta toimintojen on oltava laatujärjestelmää vastaavassa kuosissa, sanoo hankintajohtaja Ari Kytölä.

Työkalun käytössä edetään askel kerrallaan. Olemme lähestyneet jo ensimmäisiä kumppaneita pyynnöllä itsearvioinnin tekemiseen portaalissa. 

Kaikki yhteistyökumppanit eivät itsearviointipyyntöä saa. Kysely koskee lähinnä valmistavaa teollisuutta. Toimialasta ja tuotteista riippuu, kuinka laajaan kyselyyn kukin kumppani joutuu vastaamaan.

 

Kehittämisen työkalu

IntegrityNext on työkalu, jossa yritys vastaa erilaisiin toimintaansa liittyviin kysymyksiin. Vastaamisen jälkeen palvelu näyttää, onko kyseisellä osa-alueella kehittämistarpeita vai ei. Kehittämiskohteiden tunnistamisen lisäksi palvelu opastaa niiden korjaamisessa.

Tavoitteena onkin, että järjestelmän käyttöönotolla ei vain täytetä Mäkelä Alun laatujärjestelmän vaatimuksia, vaan se voisi olla kumppaneillemme hyödyllinen työkalu oman toimintansa kehittämiseen.

– Me seuraamme kyselyn tuloksia, ja voimme tarvittaessa esittää täydennyskysymyksiä siitä, onko esiin tulleisiin kehittämiskohteisiin löytynyt ratkaisua, Kytölä kertoo.

Tuoreimmat artikkelit

Arkistot

Archives