Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Uutiset, AluCallOff, AluStorage

Nyt voit seurata toimituksia puhelimella

AluVendor-ohjelmalla olet pystynyt tähän mennessä vaivattomasti seuraamaan tilauksia ja tuotannon työvaiheita. Nyt olemme saaneet valmiiksi AluVendor-mobiiliappin. Sovellus on asiakkaillemme ilmainen ja täydentää palvelua.

AluVendor apissa näet tilauksesi etenemisen tuotannossa, mahdolliset viivästykset sekä tuotantoon menossa olevat tilaukset. Myös jo lähteneet alumiiniprofiilitoimitukset voi tarkistaa sovelluksessa.

AluVendorin kielet ovat tässä vaiheessa suomi, ruotsi ja englanti. Halusimme kehittää sovelluksen, jotta tilausten seuranta olisi entistä helpompaa. Kehitämme jatkuvasti palveluamme ja haluamme, että asiakkaanamme saat parasta mahdollista palvelua ja voit ennakoida mahdollisimman hyvin toimitukset omassa tuotannossasi. AluVendor apilla profiilitoimitusten seuranta onnistuu kätevästi missä ja milloin tahansa. 

Sovellukseen pitää kirjautua tunnuksilla, jotka saat myynnistämme.

Sovellus on jo nyt ladattavissa App Storessa ja Google Play -kaupassa. Sovellus toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä. Löydät sovelluksen nimellä: AluVendor.

Haluatko ladata mobiiliappin heti? 

Halutessasi voit ladata sovelluksen heti iOS:lle täältä ja Androidille täältä. Tunnukset saat pyytämällä niitä omalta myyjältäsi tai ottamalla yhteyttä myyntiin.

 

Tuoreimmat artikkelit

Arkistot

Archives

Ota yhteyttä

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!