fi::Ota yhteyttä x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
fi::Puhelin x
+35865577600
sv-SE::Ta kontakt x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
sv-SE::Telefon x
+35865577600
de-DE::Kontaktieren Sie uns x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
de-DE::Telefon x
+35865577600
en-GB::Contact us x
[contact-form-7 404 "Not Found"]
en-GB::Telephone x
+35865577600
Tuotantojohtaja sulautui helposti joukkoon - Työntekijäkokemuksia Mäkelä Alusta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Me alulaiset

Tuotantojohtaja sulautui helposti joukkoon

Tero Suomalainen tuli Mäkelä Alulle tuotantojohtajaksi lokakuussa 2020. Mukavaan porukkaan oli Suomalaisen mukaan helppo sulautua. Jo kättelyssä hän pisti ihaillen merkille Mäkelä Alun poikkeuksellisuuden. Sana kehittäminen on kovassa käytössä ja tarkkaan mietityt arvot oikeasti osa arkea.

Suomalainen kiinnostui Mäkelä Alusta, kun hän näki työpaikkailmoituksen LinkedInissä.

– Jotain tiesin jo ennestään, mutta mitä enemmän selvitin yrityksen taustoja, sitä enemmän kiinnostus kasvoi. Numerotiedoista näin, että täällä on panostettu kasvuun ja kehitykseen, joten päätin hakea paikkaa, hän kertoo.

”Minua motivoi erityisesti toiminnan kehittäminen.”

Tuotantojohtaja toimii koko tuotannon kokonaisuuden koordinoijana. Koulutukseltaan hän on tuotantotekniikkaan ja tuotantotalouteen suuntautunut konetekniikan diplomi-insinööri.

– Minua motivoi erityisesti toiminnan kehittäminen. Siinä toivon ja myös uskon, että saamme tuloksia aikaan yhdessä henkilöstön kanssa. Olen varma siitä, että systemaattisella kehitystyöllä pystymme sellaisiin kehitysaskeliin, joita voimme tulevaisuudessa itsekin ihmetellä.

 

Mahtavia mahdollisuuksia, mukava työpaikka

Suomalainen näkee työssään monia mahdollisuuksia.

– Luoma-Aholla ja Voikkaalla on yhdessä valtavasti osaamista alumiinin puristamisesta ja pintakäsittelystä. Haluan omalta osaltani auttaa kaiken tämän tiedon ja taidon koordinoinnissa ja suuntaamisessa kohti yhteistä päämäärää. Näen, että meillä on hyvät mahdollisuudet kehittää kokonaisuutta vielä huomattavasti, kunhan itse siihen uskomme ja osaamme ajatella avoimesti ja jatkuvasti nykyisiä tekemisen tapoja positiivisesti haastaen.

Työssään hän on viihtynyt hyvin. Erityisesti hän arvostaa kolmea asiaa.

– Ensinnäkin tapa, miten yrityksessä on pidetty ja pidetään työntekijöistä huolta. Toinen merkittävä asia on halukkuus kehittyä ja investoida kehitykseen. Se myös turvaa työpaikkojen pysymistä tällä seudulla tulevaisuudessa. Kolmantena asiana nousevat pintaan yrityksen arvot ja niiden mukaan eläminen päivittäin. Mäkelä Alussa on arvot tehty todella ohjaamaan toimintaa ja ne ovat aidosti mukana arjessa. Nämä seikat sopivat omaan ajatusmaailmaani erinomaisesti.

Tuoreimmat artikkelit

Arkistot

Archives