Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Me alulaiset

Voikkaan maalaamon nokkamiehenä

Arto Kokkoniemi työskentelee työnjohtajana Voikkaan yksikössä. Hän tuli Mäkelään töihin vuonna 2019 avatun Voikkaan maalaamon valmisteluvaiheessa. Voikkaan maalaamossa pulverimaalataan Luoma-ahon toimipisteessä puristettuja alumiiniprofiileja ja siellä on myös varastotiloja.

– Kun tulin Mäkelä Alulle, hyppäsin vähän niin kuin liikkuvaan junaan. Uusi linja piti saada otettua käyttöön, ja kyllä siinä monenlaista työtehtävää oli alkuun. Olin itsekin Mäkelään tullessani uuden äärellä, sillä olin aiemmin työskennellyt aivan eri toimialalla. Työtehtävät ovat kyllä vastaavia kuin aiemmassakin työssä, mutta toimiala ja tuotteet aivan erilaiset. Olin 30 vuotta eristealalla tuotantopäällikkönä, ja noin 25 vuotta minulla oli vetovastuu neljästä tehtaasta. Tuotteena oli puukuidusta tehtävä lämmöneriste. Olen kotoisin Oulun Ylikiimingistä. Olen tehnyt kaikenlaista työurani aikana; ollut kaivin- ja pyöräkonekuskina ja ajanut Kostamuksessa soraa, ajanut raakapuuta metistä, sahatavaraa ja mökkejä, Ruotsiin, Norjaan ja ympäri Suomea, hän kertoo.

”Henkilöstö viihtyy hyvin Voikkaalla; he tekevät loistavaa työtä.”

Artolla alkaa eläkeikä lähestyä vuonna 2022, mutta vielä hän ei ole virallista eläkkeellejäämispäätöstä tehnyt.

– Työ Mäkelässä on ollut todella vaihtelevaa. Henkilöstö meillä täällä Voikkaalla on vakiintunut, he viihtyvät ja tekevät aivan loistavaa työtä. Aika on mennyt nopeasti, ja ainoana miinuksena tässä ajassa on ollut korona, joka on estänyt läsnä olevat tapaamiset. Muuten ole viihtynyt Mäkelässä hyvin, ja pidän tätä reiluna ja tasapuolisena työpaikkana kaikille. Mukavinta työssä ovat iloiset, välittävät työkaverit ja avoimuus, hän kertoo.

Tuoreimmat artikkelit

Arkistot

Archives

Ota yhteyttä

    Kysy, kerro, pyydä tarjousta tai ehdota tapaamista!