Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nyheter

Utmärkt service under 80 år

I år är det jubileumsår för oss; detta är vårt 80:e verksamhetsår. Under årens lopp har vi vuxit från ett litet plåtslageri till ett stort företag som tillverkar och ytbehandlar aluminiumprofiler och har nästan 300 medarbetare.

– Jag anser att det som gjort vår 80-åriga historia möjlig är vår ambition att hitta sådana lösningar för kunderna som gör att kunden stärker sin konkurrenskraft, säger Petri Mäkelä, styrelseordförande och tredje generationens företagare i familjeföretaget.

Internationella affärer har i flera års tid haft en betydande roll för den jämna tillväxten i verksamheten.

– För oss är exportmarknaden är en viktig faktor som gör tillväxten möjlig. Vi har utmärkta samarbetspartner i Europa och ett dotterbolag i Sverige. Vi ämnar öka exporten ytterligare, säger Petri.

Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling. Särskilt under de senaste åren har omvärlden förändrats snabbt, så det är viktigt att ha framförhållning och flexibilitet.

– Den bästa servicen uppstår alltid från kundens behov. Det är A och O för alla att man beaktar detta. Vissa saker måste man ändå kunna förutse, till exempel de möjligheter som skapas genom digitalisering och automation. Vilka nya tjänster kan vi erbjuda våra kunder, vilka lösningar bör underlätta kundens vardag. Vi utvecklar och följer dessa frågor hela tiden, säger Petri.

Vår verksamhets plan är en viktig framgångsfaktor för hela företaget och även för det lokala näringslivet.

– En av våra missioner är att skapa lokalt välstånd. Det betyder att vi aldrig fattar kortsiktiga beslut utan ser framåt för att man skall trivas att arbeta hos oss inom företaget, inom den lokala bygemenskapen och i hela trakten även framöver, sammanfattar Petri.

Nyheter

Archives

Ta kontakt

    Fråga, berätta, begär en offert eller föreslå en avtalad tid.